Dag 1 25 g rågsur
30 g vetemjöl
60 g vatten
Dag 2 Surdegen från dag 1
2 ½ dl mjölk
75 g smält smör
1 dl socker ½ tsk salt
1 msk kardemumma
6 ½ Vetemjöl
Dag 3 Fyllning: 80 g smör, 1 dl socker, 1 msk kanel, 1 msk vatten
Pensling: 1 ägg, 1 nypa salt, 1 msk vatten
Pärlsocker
Efter cirka 10 minuter i 225 grader var det bullfest!
Sv; Heheh pappa är alltid stolt :):P
SvaraRaderashit vad gott, jag tror att jag dör!!
SvaraRaderaHehe jio min helg har varit bra. :) hur har din helg varit då??
SvaraRaderasv; jag vet ! det är som det perfekta jobbet , helst eftersom jag inte ens kan göra en billys panpizza utan att bränna den , och är sjukt kräsen . jag kan inte ens kolla på rått kött !(: min favvorätt ? hmm , bakpotatis med tomatröra tror jag ...
SvaraRadera