söndag 27 maj 2012

EUPHORIA Parfait

Så vann vi Äntligen..Det é otroligt att vi vann denna festliga festlighet..Wow..Grattis Loreen!!
372 poäng..jisses..


Detta firas med en mycket smaskig Parfait:

3 äggulor
1 dl florsocker
3 dl vispgrädde
10 jordgubbar, skurna i skivor
7 cl baileys

Vispa äggulor och socker pösigt vitt.
Vispa grädden till hårt skum. Vänd ner äggsmeten i grädden, baileys.
klä en brödform med plastfolie. Skrapa ner smeten, tryck ner jordgubbarna. Frys i 5 timmar eller över natten..
NJUT!!

4 kommentarer:

  1. Nancy mcdougle27 maj 2012 kl. 20:17

    Yummi! Everything looks soo good in here:-)

    SvaraRadera
  2. sv; nejmen tack! sommar är ju härligt du! ;D

    SvaraRadera
  3. sv: ja jag vart galen haha, men denna verkar ju funka bättre att kunna kommentera :-)

    SvaraRadera
  4. när jag ändå är här. vet du hur man gör sån vaniljfyllning i kanelbullar?

    SvaraRadera