Ett tips till sommaren: Summer Mojito virgin
(Att använde så många bunkar som möjligt é det roligaste som finns iaf för den som diskar)
Smält 50g smör, blanda med 1 pkt krossade salta tuc chex och platta ut i en löstagbar form.
Bunke 1: Vispa 4 äggulor, gärna ekologiska, med 2 dl socker pösigt.
Mosa 400g philadelphia ost tillsammans med 1 tsk vaniljsocker i en liten skål. Blanda sedan ner det i äggsmeten.
Bunke 2: Stöt sönder 2 dl frusna hallon,1 msk råsocker, saften av 1 lime, 4 kvistar pepparmynta.
Bunke 3: Vispa 3 dl grädde till lagom konsistens. Inte för hårt!
Rör ner i äggsmeten tillsammans med hallon krämen.
Bunke 4: Vispa de 4 äggvitorna till hårt skumm. Vänd försiktigt ner i bunke 1 och stjälp sedan upp i formen.
Plasta och frys över natten.
Låt stå framme 10-15 min innan servering.
Åh, det såg riktigt gott ut!
SvaraRaderaSkulle vara jättekul om du ville göra ett bloglovinbyte med mig! Säg bara till så lägger jag till dig :) Vill ha några extra bra bloggar att läsa nu till sommaren! :D
Kram!