Tid: 30 minuter
225 g smör
225 g blockchoklad, helst Valrhona
4 ägg
2 dl socker
2,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
4 cl Grand Marnier eller Cointreau eller mörk rom
Smält smöret med chokladen. Vispa ihop äggen och sockret och blanda med chokladsmöret. Häll i spriten. Sikta i mjölet och bakpulvret. Grädda i smord och bröad kakform i 200 grader 15 minuter
Åhe, jag får ju inte äta sånt, men gud va jag älskar chokladkaka. =O)
SvaraRaderaha det bäst
sv' tack så mycket :) allt bra?
SvaraRaderasv: så otroligt sorgligt
SvaraRaderaJag får inte äta sånt gott för min vikt. =O( annars hade jag ätit chokladkaka dagligen. Men man måste akta sig.
SvaraRaderaI always do baby, always ;)
SvaraRaderasv' haha näe det kan ju bli lite vartm faktiskt :) härligt du :)
SvaraRaderachoklad är alltid mumsigt
SvaraRadera