måndag 20 september 2010

Chokladkaka

Tid: 30 minuter
225 g smör 
225 g blockchoklad, helst Valrhona 
4 ägg 
2 dl socker 
2,5 dl vetemjöl 
1 tsk bakpulver 
4 cl Grand Marnier eller Cointreau eller mörk rom

Smält smöret med chokladen. Vispa ihop äggen och sockret och blanda med chokladsmöret. Häll i spriten. Sikta i mjölet och bakpulvret. Grädda i smord och bröad kakform i 200 grader 15 minuter 

7 kommentarer:

  1. Åhe, jag får ju inte äta sånt, men gud va jag älskar chokladkaka. =O)
    ha det bäst

    SvaraRadera
  2. sv' tack så mycket :) allt bra?

    SvaraRadera
  3. Jag får inte äta sånt gott för min vikt. =O( annars hade jag ätit chokladkaka dagligen. Men man måste akta sig.

    SvaraRadera
  4. I always do baby, always ;)

    SvaraRadera
  5. sv' haha näe det kan ju bli lite vartm faktiskt :) härligt du :)

    SvaraRadera