måndag 19 oktober 2009

Marmelad och grovt bröd

För en tid sedan hittade jag genom mer-trafik en annan såkallad recept blogg (finns några stycken i vårt avlånga land) och även om den inte har många recept så fick jag iaf lust att börja koka marmelad.



Det blev en liten sats av rabarber marmeladen, men den är perfekt till grovt bröd som tex pumpernickel eller på en bit kex med en mögelost.

Något för alla finsmakare därute i höstens mörker!

17 kommentarer:

  1. SV: Takk for søt kommentar:)

    Hjemmelaget syltetøy/marmelade er goooodt!<3

    SvaraRadera
  2. Åh gudars, det ser så GOTT UT !

    SvaraRadera
  3. Hehe tack tack, dock tycker inte jag själv att bilden blev så bra men duglig haha. Tapeterna ligger i sina rullar på golvet och väntar på höstlov. :P hehe
    Blev du nöjd med marmeladen??

    SvaraRadera
  4. Hihi ja, har du också fått rekord idag?

    SvaraRadera
  5. Imorgon kommer jag att tala om hur många läsare jag har i min blogg. Kika gärna in och kolla :)

    Kram

    SvaraRadera
  6. Vilken fin och mysig blogg du har! Jag blir såå inspirerad, för att inte tala om hungrig! Hit återvänder jag gärna! Jag bloggar också en hel del om mat (samt olika nya matprodukter vi testar)då det är min passion i livet, men även inredning och livsstil i övrigt, med en liten touch av glamour! Livet är ju till för att njutas!
    kram /Erica

    SvaraRadera
  7. Hehe.. min favorittkake må være sitron/appelsin-kake!!... simpelt men godt!:)

    SvaraRadera
  8. Hej & tack för din fina kommentar på min sida Chili!
    Härligt att hitta en likasinnad och lika mat & baktokig bloggare med flera sköna bloggar!

    Må bäst & vi ses!

    SvaraRadera
  9. Hehe det är ju bra :) Blev brödet bra??
    Mysigt med hund:)

    SvaraRadera
  10. Vad kul att man kan länka sig själv i eran högerspalt =)

    Kram

    SvaraRadera
  11. Svar. tack =) Ja jag är jättenöjd med kläderna =)

    SvaraRadera
  12. Tack för kommentaren på min blogg. Önskebrunn? Hoppas det är här. Jag bakade för många år sedan en sorts skorpor som man gjorde som en sockerkakssmet, fyllde med hasselnötter och bakade i en avlångform, sedan skivade man kakan och rostade i ugnen. De var så goda. Men receptet... är lost. Men jag gillar ju allt med nötter i. Hittade lite att inspireras av på sidan.

    SvaraRadera
  13. Har du inget bra recept på rabarbermarmelad? Blev sugen på det.

    SvaraRadera
  14. Så mycket gott du hinner göra. helt otroligt.
    Kram Ingrid

    SvaraRadera
  15. Kanon, Det skulle jag behöva på fisketuren imorgon :)
    En hel del att kolla igenom här såg jag redan efter första inlägget, skoj skoj :)

    SvaraRadera
  16. Halloj, nej jag har fortf inte provat surdegsbröd. Det har varit dåligt med brödbakandet hos mig det sista!

    Nu har jag lagt upp min blogg i er högerkant ;)

    Ha en bra dag!
    /Mia

    SvaraRadera