Ett recept som jag fått skickat till mej, som var riktigt gott och jag vill tipsa er om.
125 g smör
2 dl brun farin
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 st ägg
3 dl bär, t ex björnbär, hallon, eller röda vinbär
1 dl mandelspån
Sätt ugnen på 200°. Smält smöret och tillsätt farin, mjöl, bakpulver och ägg. Rör till en jämn smet. Häll smeten i en rund, smord form, ca 24 cm i diameter. Strö över bär och mandelspån.
2. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min. Låt kakan svalna något i formen innan den lossas. Servera den ljummen, gärna med en klick vaniljglass.
2. Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min. Låt kakan svalna något i formen innan den lossas. Servera den ljummen, gärna med en klick vaniljglass.
åh de såg gått ut!
SvaraRaderaMMMMMMMMMMMMMM. Delish!
SvaraRaderaDen ser smarrig ut.
SvaraRaderaKram Ingrid
Den här bloggen ska jag följa! Så gott allting ser ut!
SvaraRaderaDet receptet låter inte så dumt! Får prövas på här i hemmet.
SvaraRadera