måndag 24 december 2012

Raw chocolate Brownie

Merry Christmas everybody!! God jul Allesammans från ett lite snöklätt skåne. Detta recept testade jag igår och blev förälskad! Raw food kommer ni få se mer av här inne. Men nog om det å åter till receptet. Problem att översätta engelska recept till svenska? Testa Matmått.se !!
Viktiga köksredskap:

Matberedare, skål, slev eller rena händer, vass kniv att hacka med och en pajform.

2 dl carobpulver
2,5 dl kakao
5 dl mandelsmör
2 ½ dl agavesirap
4 dl kokosolja
2 vaniljstänger
6 dl finhackad valnöt

Häll alla ingredienser i matberedaren förutom den finhackade valnöten och mixa väl. Skrapa ner om det fastnat på sidorna. Häll över i en skål och blanda ihop med valnötterna.
Tryck ut i en form och ställ i frysen 25 min. Tag ut och skär i små munsbitar. (Gör inte för stora bitar!, Den är super mäktig)
Lägg i lufttät burk. Förvara i frysen om du vill ha en fantastisk chokladbit eller i kylskåpet för att ha den underbaraste Brownies i världen!

Många av ingredienserna kan ni hitta i välsorterade butiker runt om i landet. Men Hos Råvarubutiken är det bättre priser plus att de har julspecial, handla för 250kr å få fri frakt! Hett tips!!

1 kommentar:

  1. God jul till dig med. Detta låter svingott men frugan vill inte vara nyttig. Så jag testar det sen när hon åker på semester!

    SvaraRadera