onsdag 9 maj 2012

Soliga Nöt toppar

För de nöt allergiker ute i världen..Denna kaka är till er.. Okej ni andra får också smaka..Bara för det är choklad i...



62,5g rivna solroskärnor
50g laktosfritt rumsvarmt smör
½ dl socker
1 ägg
½ tsk bakpulver
1 dl vetemjöl
2 tsk kakao

Riv för Guds skull INTE solroskärnorna på ett rivjärn!! Om ni inte har gott om tid såklart..*ler*
Kör dem i matberedaren till nöt-musch..
Vispa ägg, socker och smör pösigt vitt. Blanda ner mjöl, bakpulver, kakao och nöt-musch. 
Klicka ut till medelstora bollar, tryck ner några solroskärnor på toppen . Grädda i 200 grader 10 min.
Låt svalna på galler

1 kommentar:

  1. Haha du är så fyndig med dina små kommentarer. Men denna kakan verkar mycket god!

    SvaraRadera