Sugerpaste
Tillagning
1 msk gelatin
4 msk kallt vatten
30 gr cocosfett
120 ml vit baksirap
ev några droppar smak essense
850 gr siktat florsocker
Ta en kastrull och häll i vatten och gelatin. När gelatinet är smäll tillsätt cocosfett och låt det smälta. Låt blandningen svalna lite. Sikta upp flor sockret i en stor bunke och häll vätskan över. Sen är det bara att knåda!
Förvara SP inlindat i några lager plastfilm och sen i en lufttät bunke.
4 msk kallt vatten
30 gr cocosfett
120 ml vit baksirap
ev några droppar smak essense
850 gr siktat florsocker
Ta en kastrull och häll i vatten och gelatin. När gelatinet är smäll tillsätt cocosfett och låt det smälta. Låt blandningen svalna lite. Sikta upp flor sockret i en stor bunke och häll vätskan över. Sen är det bara att knåda!
Förvara SP inlindat i några lager plastfilm och sen i en lufttät bunke.
Mumma säger jag bara. Ser så gott ut.
SvaraRaderaÄr det vaniljhjärtan som ligger i mitten?
Klems.
vad söta dom var! och riktigt goda ser dom ut att vara också! hoppas du har haft en jätte skön helg! Kram Daniella - BakeCake
SvaraRaderaTack för alla kommentarer, det värmer! :D
SvaraRaderaÅåh, älskar cupcakes, det är så himla gott! :O
jag tycker att de är söt!!
SvaraRadera