Cirkus 30 bitar, 20-25 min.
250g smör
2 ägg
1,5 dl + 4 msk socker
1,5 dl Soyamjölk
4 dl +3 tsk vetemjöl
5 msk kakao
1 msk bakpulver
bakpapper
2 dl havregrädde
2 dl kokosflinger och karamellfärg
Sätt ugnen på 225 grader.
Smält 150g smör. Vispa ägg och 1,5 dl socker vitt och pösigt i en bunke. Rör ner smöret. Blanda i 4 dl vetemjöl, 3 msk kakao och bakpulver.
Bred ut smeten i en form med bakpapper. Cirkus 30x40 cm. Grädda 15 min. Låt kakan svalna.
Smält 100g smör i en kastrull. Tillsätt grädde, 4 msk socker, 3 tsk mjöl och 2 msk kakao. Koka upp krämen tills den är tjock (nästa som kola). tar ungefär 5-6 min. Bred ut krämen över kakan och strö över kokos. Skär den inte förrän den är helt kall.