250 g Mandelmassa 50/50
20 ml (ca 4 tsk) Malibu
20 g kokosflingor
20 g hackad konserverad ananas
20 ml (ca 4 tsk) Malibu
20 g kokosflingor
20 g hackad konserverad ananas
Mörk Choklad & Vit Choklad
Blanda Mandelmassa med Malibu, kokosflingor och hackad ananas.
Forma kulor med hjälp av två teskedar. Lägg kulorna på ett bakplåtspapper och låt dem torka i ca 1 timme.
Forma kulor med hjälp av två teskedar. Lägg kulorna på ett bakplåtspapper och låt dem torka i ca 1 timme.
Doppa kulorna i smält Mörk Choklad (chokladen smältes enligt anvisning på förpackningen) och dekorera med kokos innan chokladen stelnat. Låt dem kallna på sval plats.
Doppa kulorna i smält Mörk Choklad (chokladen smältes enligt anvisning på förpackningen) och låt dem stelna. Dekorera med smält Vit Choklad. Låt dem kallna på sval plats.
Doppa kulorna i smält Mörk Choklad (chokladen smältes enligt anvisning på förpackningen) och låt dem stelna. Dekorera med smält Vit Choklad. Låt dem kallna på sval plats.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar