Piadina är ett italienskt tunnbröd som de äter antingen naturellt eller fyllt med sallad och ost. Mycket gott till kryddiga köttgrytor...
5 dl vetemjöl
100 g smör
1 tsk salt
1 tsk bakpulver
1 ½ dl vatten
Hacka samman mjöl, smör, salt och bakpulver gärna i matberedare.
Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihopa till en deg.
Ta upp degen på mjölat bakbord och dela den i 10 bitar.
Kavla ut den till tunna kakor, ca 20 cm i diameter.
Hetta upp en stekpanna. lägg i de tunna kakorna och grädda dem, ett i taget, ca 2 min per sida. Lägg dem på galler för att svalna. Skär snittar och lägg i rucolasallat och mozarella mellan.
Wow, vad är det här för smarrig blogg jag just ramlade in i? :-) Nu har jag suttit och läst recept och kollat på bilder en lååång stund i stället för att laga middag... hmm...
SvaraRaderaKänns som att ni råkade glömma Olivoljan som väl ändå är det viktigaste då den sätter smak på brödet?
SvaraRaderayurtdışı kargo
SvaraRaderaresimli magnet
instagram takipçi satın al
yurtdışı kargo
sms onay
dijital kartvizit
dijital kartvizit
https://nobetci-eczane.org/
X32YD2