lördag 4 juli 2009

Glutenfri Kladdkaka

Lördags morgon..Godmorgon på er. Hade ni en trevlig fredag?

24 bitar

Tid 45 minuter
Ingredienser:
8 ägg
10 dl socker
6 tsk vaniljsocker
1 krm salt
2½-3 dl kakao
6 dl glutenfritt mjöl
400 g laktosfritt smält smör

Blanda alla ingredienser i nämnd ordning. Häll smeten i långpanna med bakplåtspapper och grädda i 175 grader cirka 30 minuter. Kontrollera med sticka, kladdkakan ska vara kladdig i mitten

4 kommentarer:

  1. Tack tack....detta var precis vad jag behövde..
    Bibban

    SvaraRadera
  2. sv: nämen åh, tack så mycket!
    nu blev jag glad :-) <3

    SvaraRadera
  3. Jag som äslar att baka & älskar chokladkakor har faktikst aldrig behövt just baka glutenfritt, men jag måste allt ta & testa denna! för god lät den :)

    SvaraRadera
  4. Gud va kul, jag är nämligen gluten allergiker. Men skulle inte du kunna visa ett recept på glutenfria vaniljbullar eller winerbröd? kram

    SvaraRadera